Zboruri directe cu Lufthansa, între Timişoara şi Frankfurt (P)

Începând cu 29 octombrie, pentru prima dată, Lufthansa va avea zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât și din Timișoara. Ambele orașe sunt deja conectate cu München. O dată cu acestă noua rută, pasagerii din Timișoara vor avea acces la 174 conexiuni către 71 de țări.

 

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic și vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât și la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări.

În acest an, Lufthansa își crește numărul de conexiuni cu Germania la şapte rute și aniversează 50 de ani de succes în România”, spune Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group.

Acesta adaugă că Timişoara va fi conectată direct la cele mai mari hub-uri ale Lufthansa, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8. Oferta specială începe de la 149 de euro, pentru un zbor dus-întors la Frankfurt

Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, mai spune Antonio Tassone.

La rândul său, directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu, subliniază că introducerea acestei noi curse către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, Frankfurt-am-Main, este un câştig nu doar pentru Timişoara şi zona de vest a României, ci şi pentru nordul Serbiei şi estul Ungariei. „Prin diversitatea destinaţiilor oferite, Aeroportul Internaţional Timişoara devine din ce în ce mai atractiv şi pentru pasagerii din Serbia şi Ungaria. Legăturile excelente de care vor beneficia locuitorii acestei regiuni, dar şi conexiunile aeriană cu peste 70 de ţări, vor face din această regiune din jurul Timişoarei o zonă mult mai uşor accesibilă şi implicit atractivă pentru turişti şi oameni de afaceri. Le urăm mult succes partenerilor noştri de la Lufthansa”, declară Daniel Idolu.

Directorul regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est, Peter Pullem, aminteşte că, în urmă cu 12 ani, Lufthansa deschidea ruta Timișoara -München, care a avut de atunci un mare succes. „În 2016, am avut în jur de 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune. Ca urmare a cererii ridicate de zboruri către Germania și în afara acesteia, suntem acum capabili să oferim pasagerilor noștri un nou zbor către cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt . Astăzi, suntem foarte încântați să inauguram zborul de la Timișoara la Frankfurt. Cu acestă nouă traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni, mai multe frecvențe și mai mult acces la destinații din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge cu ușurință în mai multe destinații intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro”, mai spune Peter Pullem.

Prin intermediul acestor noi zboruri săptămânale, Lufthansa Group își consolidează poziția de leader în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines și Swiss, ajungând astfel la 164 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, München, Viena și Zürich.

Print Friendly, PDF & Email