Wizz Air redeschide baza aeriană de la Timișoara

Wizz Air anunță că este pregătită să-și redeschidă baza de la Timișoara începând cu 1 mai. Totodată, transmite că a luat o serie de măsuri pentru sănătatea și binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in și la bord.

 

Începând cu mai 2020, zborurile din Timișoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franța), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate dacă nu vor exista noi restricții.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susține distanțarea socială pe parcursul îmbarcării și un nivel crescut de curățenie la bord, anunță reprezentanții companiei. Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor și echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul și orice achiziție de servicii on-line, cum ar fi plata pentru bagaje adiționale, pentru a reduce orice interacțiune care nu este esențială la aeroport, adaugă aceștia.

Echipajul de cabină va purta măști și mănuși pe toată durata zborului și va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. Cumpărăturile la bord sunt permise și se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic.

Wizz Air mai transmite că va continua procedura sa strictă de curățenie zilnică, întreaga aeronavă fiind dezinfectată peste noapte conform recomandărilor în vigoare.

Totuși, transmite Wizz Air, reluarea operațiunilor depinde de decizia autorităților de a elimina sau prelungi actualele restricții de zbor către și dinspre România. Dacă se vor păstra restricțiile, redeschiderea bazei va fi amânată.

Print Friendly, PDF & Email