Wizz Air își suspendă zborurile spre nordul Italiei

Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso și Bergamo din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

 

Zborurile Wizz Air din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie, anunță reprezentanții companiei aeriene. Este vorba despre zborurile pe rutele:

  1. București-Bergamo
  2. București-Treviso
  3. Cluj-Bergamo
  4. Cluj-Treviso
  5. Timișoara-Bergamo
  6. Timișoara-Treviso
  7. Suceava-Bergamo
  8. Iași-Treviso
  9. Iași-Bergamo
  10. Craiova-Bergamo.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie, anunță oficialii Wizz Air.

Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”, mai transmite Wizz Air.

Print Friendly, PDF & Email