Webinare UVT pentru dezvoltarea personală a elevilor

Universitatea de Vest din Timișoara, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, invită elevii să participe la webinarele organizate în vederea facilitării demersului lor educațional și profesional viitor.

 

În cadrul webinarelor Universităţii de Vest din Timișoara, organizate în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, vor fi abordate teme despre cunoașterea de sine, managementul timpului sau managementul stresului ori despre cum anume să fim productivi, învingându-ne acea voce care ne șoptește „încă un episod și apoi te-apuci de treabă”.

„Suntem convinși că webinarele UVT, dedicate dezvoltării personale a elevilor, vor atrage multe curiozități și vor deveni chiar populare printre tinerii liceeni. Este de reținut că o mare parte din stresul și anxietatea ce apar în apropierea examenelor se pot risipi în urma partipării la «exercițiile de dezvoltare a personalității», pe care UVT le va dedica tinerilor în următoarele zile, în aceste webinare”, subliniază rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea.

În 20 mai, de la ora 16, va fi organizat un webinar pe tema autocunoașterii, numit Întâlnește-te cu tine!, în 21 mai, de la ora 13, tema va fi Procrastinare 101,  în 26 mai, de la ora 16, Înțelege-ți frica! Gestionarea anxietății, iar în 9 iunie, de la ora 16, tema va fi Managementul timpului și controlul stresului.

Toate webinarele vor fi organizate pe platforma Google Meet, vor dura aproximativ 90 de minute fiecare, iar participarea este gratuită.

Linkul de înscriere la unul sau mai mai multe dintre webinarele prezentate este acesta: https://forms.gle/B9sRmRAQ3xFQzGMm9.

Pentru consiliere în carieră, cei interesaţi sunt invitaţi să completeze  gratuit testul de orientare vocațională pe platforma www.ytm.ro.

Print Friendly, PDF & Email