Voleibaliste timişorene, pe podium la Campionatul internaţional de minivolei din Olanda

Foto: SS Bega Timişoara

Două echipe ale Clubului Sportiv Şcolar „Bega”, din Timişoara, au reprezentat cu mândrie România la campionatul internaţional de minivolei desfăşurat în localitatea Sint Anthonius, din Olanda.

 

Anastasia Crişan, Foto: CSS Bega Timişoara

Două echipe ale CSS „Bega” Timişoara, antrenate de Cerasella Şerban şi de Traian Cionca, au participatâ, la finalul lunii decembrie a anului trecut, la Turneul internaţional de minivolei organizat de Somas Activia Volleybal, în Sint Anthonius, din Olanda. La turneu au mai participat echipe din Luxemburg, Republica Cehă, Germania, Franța, Belgia şi Olanda.

Ambele echipe au terminat competiţia pe podium, reprezentând cu mândrie atât România, cât şi CSS „Bega” Timişoara, la care se antrenează. Timişorencele au obţinut locul I şi, respectiv locul II la categorii de vârste diferite. De asemenea, a fost decernat premiul care a desemnat jucătoarea cea mai valoroasă a turneului, acesta fiindu-i înmânat timişorencei Anastasia Crişan.

Echipa Mini 6, antrenată de Cerasella Şerban, ocupantă a locului I le are în componenţă pe Alexandra Doroşenco, Carla Pârv, Alexia Milotin, Anastasia Crişan, Sara Stancu, Andrea Vispan, Larisa Luca, Ramona Prencea şi Alexia Badea.

Echipa Mini 5, antrenată de Traian Cionca, echipă clasată pe locul II, le are în componenţă pe Alexandra Lungu, Anca Ghimpău, Isabella Fofiu, Patricia Babău, Maria Buţu şi Flavia Ardelean.

 

Print Friendly, PDF & Email