„Vestul sălbatic”, expoziție interactivă dedicată copiilor, la Iulius Town (P)

Foto: Iulius Town Timişoara

Piațeta Intersport din cadrul Iulius Town a fost trimisă înapoi în timp, în atmosfera din Vestul sălbatic. Expoziția interactiv-educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western și vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai.

 

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc în Iulius Town, la expoziția interactiv-educativă Vestul sălbatic, care are loc zilnic până pe 4 aprilie, în intervalul orar 10-20.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur și chiar vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie creează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi. Turul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Info. La finalul călătoriei, toți participanții vor primi diplome pentru curajul de a se aventura în provocarea din Vestul sălbatic.

 

Dacă cei mici vor să vină împreună cu prietenii sau colegii și formează un grup de minimum zece persoane, prețul unui bilet va fi 10 lei. În același timp, se pot face rezervări pentru grupuri la adresa de email rezervari.tm@iuliustown.ro, dar și la numărul de telefon 0729.093.488, în intervalul orar 10-20.

Expoziția din Iulius Town este o modalitate prin care copiii vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului sălbatic, bucurându-se și de o experiență distractivă în același timp.

 

Print Friendly, PDF & Email