Vandalizarea unui cort de campanie al PMP, obiectul unui dosar penal la Parchetul Lugoj

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru vandalizarea unui cort de campanie al PMP, amplasat în centrul Lugojului.

 

Urmare a plângerii penale depuse de PMP Timiş la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în 6 august, în care a fost reclamată vandalizarea unui cort de campanie amplasat în centrul Lugojului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de distrugere, anunţă deputatul Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş.

Şeful Poliţiei Municipiului Lugoj, comisar-şef Dragoş Tonenchi, ne-a comunicat că faptele sesizate de PMP Timiş fac obiectul unui dosar penal înregistrat la Parchetul Lugoj, urmând că autorii faptei reprobabile să fie identificaţi şi traşi la răspundere penală”, mai spune Cornel Sămărtinean. În cazul în care vor fi identicaţi, aceştia riscă până la 2 ani de închisoare.

PMP Timiş transmite mulţumiri conducerii Poliţiei Timiş pentru celeritatea cu care a dat curs plângerii şi îşi exprimă speranţa că autorii vandalizării cortului de campanie, produsă în noaptea de 3 spre 4 august, să fie descoperiţi cât mai repede şi deferiţi justiţiei.

Print Friendly, PDF & Email