UVT pune căminul Facultății de Drept la dispoziția Spitalului Județean din Timișoara

Foto: UVT

În contextul crizei cauzate de pandemia de Covid-19, Universitatea de Vest din Timișoara anunță că răspunde solicitării transmise de către Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, care a solicitat spații de cazare într-un cămin cât mai apropiat de spital, cu o capacitate estimată de 30 de camere, în care să se afle un mediu adecvat și pentru cazarea personalului medical și auxiliar al spitalului.

 

Analizând mai multe alternative pe care Universitatea de Vest din Timișoara le poate propune, rectorul Marilen Pirtea, a anunțat azi Spitalul Județean din Timișoara că îi pune la dispoziție Căminul Facultății de Drept a UVT, aflat aproape de spital, pe bulevardul Eroilor de la Tisa 9A.

„UVT se mobilizează, în această perioadă critică, pentru a susține în cele mai bune condiții furnizarea tuturor serviciilor suport necesare cadrelor didactice și studenților, pentru a desfășura într-un ritm normal activitățile didactice în regim online, dar este prezentă, cu toate capacitățile de care dispune, și în cele mai urgente și importante măsuri care vin în sprijinul întregii comunități locale, în aceste zile dominate de constrângeri și limitări, cauzate de criza epidemiologică”, menționează rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Reprezentanții Universității de Vest din Timișoara reamintesc că instituția este prezentă prin acțiuni de implicare publică și voluntariat comunitar, încă de la începutul acestei luni, odată cu apariția primelor semne ale crizei epidemiologice. Totodată, UVT transmite un apel public, către toate entitățile și organizațiile publice sau private, pentru a-și concentra acțiunile, în această perioadă, în direcția participării, pe măsura disponibilităților, la sprijinirea celor mai importante măsuri în cadrul situației de urgență ce a fost declarată public.

Print Friendly, PDF & Email