USR Timişoara îl acuză pe primarul Nicolae Robu de administrare pompieristică a oraşului

Preşedintele USR Timişoara susţine că Timişoara simte din plin atât lipsa coerenţei demersurilor administrative, cât şi absența unei minime viziuni de dezvoltare din cauza unor „porniri” ale primarului.

 

Într-o notă ironică, USR Timişoara plasează în sfera „performanţelor” modul în care, în ultima vreme, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, i-a jignit pe unii dintre cei „care îşi exprimă nemulţumirea faţă de lipsa totală de viziune a domniei sale în administrarea Timişoarei şi care, implicit, suferă de pe urma «performanţelor» administraţiei locale”.

Liderul USR Timişoara, Alexandru Cadar, menţionează aici jignirea unor ziarişti, îndemnarea celor care compară Timişoara cu exemple de bună practică din alte orașe din România să se mute în acele orașe, catalogarea unora dintre cei care îşi manifestă, pe reţelele de socializare, nemulţumirea faţă de „modul pompieristic în care administrează oraşul”, drept „etnobotaniști”.

„Funcția de primar implică, în mod evident, și asumarea rolului de mediator și facilitator al dialogului între toate grupurile de interese ale unei comunități. Doar că actualul primar al Timișoarei pare că nu este deloc dornic să se ridice la cerinţele acestei funcţii. Prin felul acesta infantil de a se adresa interlocutorilor, prin încurajarea în permanență a cultului propriei personalități, prin modul discreționar practicat în adoptarea deciziilor, edilul Timișoarei pare eliberat de orice urmă de autocontrol”, acuză Alexandru Cadar.

Preşedintele USR Timişoara susţine că Timişoara simte din plin atât lipsa coerenţei demersurilor administrative, cât şi absența unei minime viziuni de dezvoltare din cauza acestor „porniri” ale edilului: „Domnul Robu are o vocaţie de diriginte de şantier, fiind, însă, mereu reactiv şi depăşit de complexităţile oraşului pe care îl administrează.”

USR Timișoara transmite că condamnă acest comportament „megaloman” al primarului, care „duce în derizoriu întreaga bogăție spirituală a Timișoarei, la pachet cu transformarea Timișoarei într-un oraș al incompetenței și prostului-gust, al indolenței mascate în spatele unei ipocrizii politice profund dăunătoare, al beznei și al mormanelor de gunoaie care zac abandonate pe străzi”.

 

Print Friendly, PDF & Email