USR Timiş şi-a ales conducerea

Uniunea Salvaţi România, filiala Timiş şi-a ales echipele de conducere, arbitraj şi control, precum şi componenţa Biroului Judeţean.

 

În urma votului organizat sâmbătă, 3 februarie, la care au participat 50 delegați din toate filialele locale, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte, pentru încă un mandat, Cristian-Alin Moş, anunţă USR Timiş, într-un comunicat.

În funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Călin Badiu, Laura Boldovici, Alexandru Vărzaru, Cătălin Drulă, Dan Reșitnec, Liviu Brînduşoni, Nicu Fălcoi şi Zoli Nemeth.

Biroul Judeţean al USR Timiş îi va avea în componenţă pe Mădălin Margan, Răzvan Sorca, Marius Dumitrescu, Sorin Șipoș, Laurențiu Marian şi Petre Mihăieş.

Printre principalele obiective asumate de actuala echipă de conducere – al cărei mandat va dura până la 1 iulie 2019 –  se numără dezvoltarea USR Timiş în teritoriu, deschiderea de noi filiale locale şi identificarea şi susţinerea celor mai valoroşi candidaţi care să reprezinte USR Timiş la alegerile europarlamentare din mai 2019 şi, ulterior, în perspectiva următorului ciclu electoral, la alegerile locale şi parlamentare din 2020.

Cristian-Alin Moş spune că doar prin implicare 100% se va reuşi primenirea din temelii a mediului politic românesc, “adică exact ceea ce şi-a propus USR de la înfiinţarea ei şi ce ne dorim noi, cu toţii. Iar mesajul meu, mesajul nostru către toţi cetăţenii judeţului Timiş care îşi doresc o altfel de Românie, pentru noi şi pentru generaţia copiilor noştri, este să ni se alăture”.

Acesta reaminteşte că USR Timiş a pornit la drum o mână de oameni, iar acum sunt 134 membri, cinci filiale locale şi un program de dezoltare în teritoriu “foarte ambiţios”.

“Masa critică a fost deja creată. E nevoie acum de cât mai multe persoane oneste, de bună-credinţă, responsabile şi dornice de implicare care să ni se alăture, pentru a face din USR o forţă care să conteze în mod decisiv în ecuaţia politică”, conchide preşedintele USR Timiş Cristian-Alin Moş.

Print Friendly, PDF & Email