USR Timiş şi-a ales conducerea pentru următorii doi ani

Peste 200 de delegați ai tuturor filialelor USR din Timiș s-au întâlnit în Timișoara pentru a allege, pentru un mansat de doi ani, membrii noului Birou Județean.

 

În urma votului, președinte al USR Timiș rămâne Cristian Alin Moș, vicepreședinți Biroului Județean fiind desemnaţi Laura Boldovici, Viviana Țecu, Călin Badiu, Dan Reșitnec, Zoltan Nemeth, Cătălin Drulă, Raoul Trifan şi Nicu Fălcoi.

Membri ai Biroului Județean au fost aleşi Marius Viciriuc, Sorin Șipoș, Laurențiu Marian, Marius Dumitrescu, Mădălin Margan şi Petre Mihăieș.

Candidații au luat pe rând cuvântul și răspuns la întrebările adresate de membri. Principalele teme de discuție au fost extinderea prezenței USR în fiecare oraș și comună din Timiș, până la alegerile locale din 2020, și consolidarea celor 55 de filiale existente.

Victoria la alegerile europarlamentare a fost dovada faptului că Timișul întreg dorește schimbare, iar USR, împreună cu colegii de la PLUS, pur și simplu răspund unei nevoi profunde de reformă, o nevoie care s-a resimțit puternic în toată țara”, declară Ovidiu Merean, din cadrul USR Timiș. Acesta anunţă că au început deja pregătirile pentru alegerile locale din 2020, “când va trebui să ne ridicam la înălțimea așteptărilor cetățenilor, care își pun tot mai multe speranțe în noi”.

Print Friendly, PDF & Email