USR Timiș, după anunțul primarului, privind centura Timișoarei: „Consilierul pe probleme de infrastructură al premierului, Cătălin Drulă, a scos factorii locali din inerție”

catalin-drulaUSR Timiș transmite, într-un comunicat, că salută anunțul PNL Timiș, potrivit căruia Timișoara va avea centură auto ocolitoare, dar atrage atenția că meritul este al consilierului pe probleme de infrastructură al premierului Dacian Cioloș, Cătălin Drulă, care a scos factorii locali din inerție.

 

Ne bucură că, la capătul a aproape zece ani în care proiecte importante de infrastructură ale orașului nostru au fost ținute la sertar din cauza lipsei de implicare și a neputinței clasei politice, acum, în sfârșit, lucrurile par să intre pe un făgaș normal pentru Timișoara”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Timiș.

Reprezentanții acestui partid spun că, pentru a scoate din inerție factorii locali de decizie, a fost nevoie ca aceste proiecte ale Timișoarei să fie aduse în mod repetat în spațiul public, fiind expuse și susținute de fostul consilier pe probleme de infrastructură al premierului Dacian Cioloș, Cătălin Drulă (foto), care este candidatul USR Timiș pentru Camera Deputaților.

„Chiar dacă în acest moment alții sunt cei care se împăunează cu rezultatele eforturilor întreprinse în ultimele luni de echipa tehnocrată, pașii înainte mult așteptați pe care Timișoara îi face abia acum în ce privește proiectele sale majore de infrastructură ne îndreptățesc să credem că timișorenii pot evalua, în deplină cunoștință de cauză, impactul real al unor demersuri făcute cu profesionalism, determinare și bună-credință”, declară Rodica Militaru, de la USR Timiș.

Citește: „Timișoara va avea centură auto ocolitoare”

Adăugând că speră că momentul decembrie 2016 va reprezenta pentru România și pentru Timișoara o victorie a oamenilor de bun-simţ în fața unei generații de politicieni deprinși cu exersarea unei retorici sterpe de conținut. „Noi credem că trecerea de la promisiuni la fapte implică asumare, profesionalism și bună-credință. Iar acesta este doar un prim exemplu pe care echipa USR Timiș vi-l oferă pentru a vă convinge că acum, în sfârșit, aveți cu cine vota!”, mai transmite reprezentanta USR Timiș.

Vineri, 4 noiembrie, după o întâlnire, la Timișoara, cu ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, şi cu preşedintele PNL, Alina Gorghiu, candidat pe listele PNL Timiş pentru un loc de deputat, primarul Nicolae Robu a anunțat că Timișoara va avea centură auto ocolitoare, menționând și calendarul lucrărilor.

Print Friendly, PDF & Email