USR Timiş: „Dominic Fritz nu mărește taxele și impozitele locale”

Dominic Fritz. Sursă foto: USR Timiş

USR Timiş dezminte informaţiile lansate în spaţiul public potrivit cărora primarul USR al Timişoarei Dominic Fritz mărește taxele și impozitele locale: Taxele și impozitele locale rămân la același nivel”.

 

„În ultimele zile, reprezentanți ai PNL, împreună cu afaceristul Dan Dinu, căruia Nicolae Robu îi face reclamă ori de câte ori are ocazia, au aruncat în spațiul public informația falsă că Dominic Fritz mărește taxele și impozitele locale. USR transmite timișorenilor să nu se lase păcăliți de această nouă minciună a PNL. Dominic Fritz nu majorează Taxele și impozitele locale. Impozitele pentru persoanele juridice rămân la nivelul din 2019, iar pentru persoanele fizice, la nivelul stabilit anul trecut. Dominic Fritz nu mărește taxele și impozitele locale, din solidaritate cu timișorenii afectați de creșterea prețurilor și cu afacerile locale lovite de Guvernul Ciolacu&PNL prin biruri”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Timişoara.

Scopul celor care au lansat aceste informaţii privind majorarea taxelor şi impozitelor, spune Paula Romoşan, preşedintele USR Timişoara şi lidera consilierilor locali USR, este să mute nemulțumirea față de guvernarea Ciolacu&PNL, care a majorat taxele și impozitele, spre Dominic Fritz: „Banii dumneavoastră curgeau de la Primărie în buzunarele unei mafii locale de care nici nu știați și pe care Dominic Fritz îi investește în drumuri, școli, spații verzi, în beneficiul timișorenilor.”

Print Friendly, PDF & Email