USR Timiș are primul consilier local din afara Capitalei, un fost ziarist din Lugoj

USR Timiş şi-a constituit cea de-a cincea filială locală, în decurs de doar câteva luni. După filialele Timișoara, Fibiș, Dumbrăvița și Giroc, a deschis şi filiala Lugoj.

 

Deschiderea oficială a filialei Lugoj a USR a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Cu acest prilej a fost marcată și o premieră la nivel național, USR adăugându-și în echipă primul consilier local, lugojeanul Liviu Brîndușoni. Acesta devine, astfel, și primul reprezentant al USR într-un Consiliu Local din afara Capitalei.

Cu o experiență de 20 de ani în presa locală din Lugoj și, deci, o foarte bună cunoaștere și înțelegere a problemelor și realităților locale, Liviu Brîndușoni a câștigat, la alegerile locale din 2016, primul său mandat de consilier local independent, într-un context politic local dificil, în care Primăria Lugoj și Consiliul Local sunt controlate de PSD.

În cei aproape doi ani de mandat de consilier local independent, Liviu Brîndușoni s-a remarcat prin activitatea sa în Consiliul Local al Municipiului Lugoj ca fiind o voce critică articulată și pertinentă la adresa frecventelor derapaje ale actualilor reprezentanți ai majorității politice din Consiliul Local Lugoj și ale primarului PSD, Francisc Boldea”, declară Cristian Alin Moș, președintele USR Timiș.

USR Timiș salută decizia acestuia de a i se alătura echipei. „Considerăm că, în astfel de momente dificile, cum sunt cele pe care România le străbate, implicarea activă reprezintă o îndatorire pe care ar trebui să și-o asume toate persoanele oneste și competente care își doresc primenirea din temelii a actualei clase politice”, transmit reprezentanţii USR Timiş.

Print Friendly, PDF & Email