USR Timiş: „Alegerile vor fi comasate pentru a scăpa de Dominic Fritz”

Dominic Fritz. Foto: USR Timiş

USR Timiş transmite că, într-o emisiune la Antena 3, președintele PSD Sector 1 București, Florin Manole, a declarat că alegerile vor fi comasate pentru a scăpa de Dominic Fritz, primarul Timișoarei: „De aia le organizăm, ca să scăpăm de dumneavoastră de la Timișoara și de Clotilde Armand de la Sectorul 1”.

 

Replica a venit după ce primarul USR al Timişoarei, Dominic Fritz, a repetat că, deși se prezintă drept garantul stabilității, Guvernul Ciolacu nu creează decât instabilitate, atât electorală, cât și legislativă.

„Temele care îi interesează pe români sunt legate de creșterea prețurilor, de ce face Guvernul ca să combată inflația sau de ce avem un guvern care folosește inflația ca să crească încasările la buget. Este absolut cinic că acum se gândesc poate să mai scadă impozitele pentru cei care câștigă salariul minim, după ce USR  spune de mult timp că salariul minim nu trebuie impozitat. Avem o taxă pe boală care lovește tocmai în cele care au nevoie de protecție: mame sau femei însărcinate. Au introdus supraimpozitarea contractelor part-time, care din nou lovește tocmai în femeile care trebuie să aibă grijă ori de părinții în vârstă, ori de copii. Astea sunt consecințele reale pe care zeci de mii de români le simt în ziua de astăzi. Remarc că PSD și PNL ne vând toată ziua că vor stabilitate și apoi vin cu câte o lege care provoacă haos și instabilitate”, a declarat primarul Timișoarei.

Print Friendly, PDF & Email