USR Timiș a strâns 22.000 de semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice”

USR Timiș anunţă că a atins obiectivul stabilit la startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei cetățenești „Fără penali în funcții publice”.

 

USR Timiș și voluntarii #FărăPenali au strâns 22.000 de semnături pentru campania Fără penali în funcții publice. 

„Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la îndeplinirea acestui obiectiv: cetățenilor care au semnat, susținând cu semnătura lor această inițiativă esențială pentru curățarea clasei politice din România și echipelor de voluntari care și-au rupt zilnic din timpul lor liber orele petrecute la cortul «Fără penali»”, transmite coordonatorul județean al campaniei Fără Penali în Funcții Publice şi vicepreședinte USR Timiș, Dan Reșitnec.

Reprezentanţii USR Timiş spun că miile de timișoreni și timișeni întâlniţi în decursul acestor luni de la debutul campaniei, discuțiile pe care le-am purtat și dorința de schimbare pe care au resimțit-o le-a dat foarte multă încredere, energie și speranță: „Suntem convinși că această inițiativă, care ar reprezenta, în fapt, materializarea la aproape 30 de ani distanță, a Punctului 8 al Proclamației de la Timișoara, este imperios necesară.”

Aceştia anunţă că, pentru a fi siguri de reușita demersului lor, nu se vor opri aici. Începând de sâmbătă, 28 iulie, echipele de voluntari din Timiș vor fi prezente în județele învecinate, pentru a ajuta și acolo la atingerea obiectivului la nivel național: câte 20 000 de semnături din minimum jumătate din numărul județelor României.

Cei care doresc să fie alături de echipa USR Timiş, la momentul când va fi marcat, printr-un video live, îndeplinirea cu succes a acestui obiectiv sunt așteptaţi în seara aceasta, la ora 18.30, la cortul „Fără penali”, amplasat în Piața Operei, vizavi de Catedrală.

Iar celor care doresc să li se alăture în continuarea campaniei Fără penali în funcții publice în județele învecinate, în următoarele patru săptămâni, USR Timiş anunţă că le stă la dispoziție cu informații despre modul de organizare a echipelor de voluntari și despre modalitățile de deplasare.

Print Friendly, PDF & Email