USR şi PLUS, împreună în campania electorală pentru europarlamentare

Echipele USR și PLUS au anunţat azi, la Timişoara, că vor lucra împreună în campania electorală. 

 

USR Timiş anunţă că cele două partide şi-au pus la comun resursele și deja s-au organizat, echipa de campanie fiind deja funcțională. În Timiș vor fi implicate în campanie cele 35 de filiale locale USR din județ și comunitățile PLUS.

Reprezentanţii USR Timiş susţin că pot fi pe primul loc în județ, „peste PNL și PSD”: „În momentul de față premisele există pentru un astfel de rezultat, deoarece scorurile cumulate ale celor două formațiuni se apropie foarte mult de liderii clasamentului în intenția de vot.”

Alianța 2020 USR PLUS există datorită și pentru oamenii cinstiți ai acestei țări. Ținta noastră este să câștigăm alegerile pe 26 mai și avem nevoie de implicarea fiecărui om de bună credință pentru a reuși”, a declarat Cristian Moș, președinte al USR Timiș.

La rândul său, Cătălin Șipoș, membru în Consiliul Național al PLUS, a declarat azi, într-o conferinţă la Timişoara, că PLUS se bucură să fie în Alianță cu USR. „Suntem două partide tinere, ce dau însa dovadă de maturitate. PLUS a luat naștere de două luni și a reușit să atragă 450 de membri în Timiș, dintre care peste 300 în Timișoara. Sunt deja aproape 30 de ani de la Revoluție și cred că suntem speranța pe care oamenii o așteaptă. Suntem alternativa formată, atât noi, cât și USR, din oameni competenți, oameni integri, oameni bazați pe același set de valori”, mai spune Cătălin Șipoș.

Print Friendly, PDF & Email