,

Eugen Tomac şi Raoul Trifan

Uniunea Salvați România și Partidul Mișcarea Populară transmit că au început un dialog între organizațiile din toată țara pentru coagularea viitorului pol de dreapta, în perspectiva alegerilor din 2024. „Țara merge într-o direcție profund greșită. Suntem datori să ne opunem acestui tăvălug și să oferim românilor o alternativă curată, onestă și profesionistă la alegerile din 2024”, a declarat  senatorul USR de Timiș Raoul Trifan, la întâlnirea zonală a Partidului Mișcarea Populară, regiunea Vest.

 

Senatorul USR de Timiș Raoul Trifan a participat duminică, 9 iulie, la întâlnirea zonală a Partidului Mișcarea Populară, regiunea Vest, care a reunit peste 600 de membri PMP, dar și USR. Acesta a evidențiat faptul că România se îndreaptă într-o direcție profund greșită, iar situația actuală necesită soluții pe care PSD și PNL refuză să le implementeze.

Sub conducerea unei grupări securisto-socialiste PSD-PNL, de o parte, și cu un partid extremist, finanțat din est, de cealaltă parte, România se confruntă cu amenințări grave la adresa democrației și nivelului de trai. Soluțiile sunt evidente: modernizarea Statului, desființarea privilegiilor nesimțite, oprirea risipei din bani publici și întărirea Statului de Drept. Dar PSD și PNL refuză să implementeze aceste lucruri de frică să nu piardă puterea. Bătrânii ne sunt abuzați, torturați în locurile în care ar trebui să fie ajutați și ocrotiți. Educația a fost deturnată și nu mai servește interesului copiilor. Familiile sunt împovărate în fiecare lună cu noi și noi taxe. Economia noastră dă semne de stagnare, iar cetățenii se confruntă cu dificultăți în a-și asigura un trai decent”, a declarat Raoul Trifan.

În fața acestor provocări, senatorul USR a vorbit despre necesitatea coagulării tuturor forțelor democratice într-un pol de dreapta în jurul Uniunii Salvați România: „Suntem datori să ne opunem acestor nedreptăți, acestui tăvălug. Suntem datori să oferim românilor o alternativă curată, onestă și profesionistă la alegerile din 2024. Acest pol de dreapta va include toate forțele democratice de opoziție, organizații neguvernamentale și societatea civilă. Toate unite în jurul aceluiași scop: acela de a construi o Românie prosperă și democratică; în care guvernul nu-și mai îndatorează cetățenii ca să plătească pensii speciale și în care taxele scad, iar mediul privat este ajutat, nu sabotat.

Uniunea Salvați România și Partidul Mișcarea Populară transmit că au început un dialog constructiv între organizațiile din toată țara pentru coagularea viitorului pol de dreapta care va fi, în alegerile din 2024, „alternativa la actualul sistem falimentar PSD-PNL și ingerințele putiniste pe teritoriul României, reprezentate prin partidul AUR”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email