USR-PLUS şi-a stabilit candidatul pentru Primăria Dumbrăviţa

Filialele USR și PLUS din Dumbrăvița l-au desemnat pe Horia Bugarin candidat al Alianței  pentru funcția de primar.

 

Desemnarea lui Horia Bugarin, declară reprezentanţii Alianţei USR PLUS, a pornit de la niște criterii stabilite de membrii și simpatizanții din Dumbrăvița ai alianţei: „o persoană cu carieră profesională respectată, care poate uni oamenii și poate conduce o echipă capabilă să construiască o administrație competentă și profesionistă într-una dintre cele mai prospere localități ale țării”.

Horia Bugarin, mai spun reprezentanţii Alianţei USR PLUS, este „un om de afaceri de succes, cu o reputație impecabilă în mediul de bussines și în societate. A pornit acum mult timp o mică firmă în domeniul resurselor umane și, după ani de zile de muncă, start-up său a devenit una dintre cele mai importante companii de profil din România. Este cunoscut atât în lumea de business, cât și în cea academică”.

Motorul personal al candidaturii este potențialul irosit al comunei: “Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori.  Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă.  Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei.”

Print Friendly, PDF & Email