UNPR Timiș susţine candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale

Foto: PSD

PSD Timiş şi UNPR Timiş au semnat un protocol care presupune că, la alegerile prezidențiale din noiembrie, UNPR Timiș va susține prin toate organizațiile locale din judeţ candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

 

Protocolul între filialele judeţene ale celor două partide este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an, anunţă reprezentanţii PSD Timiş.

Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș. Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea”, susţine Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acesta anunţă că PSD Timiş este deschis și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea  faţă de Viorica Dăncilă, în această campanie electorală

 

Print Friendly, PDF & Email