UNPR aspiră să ajungă la un milion de membri

A anunţat, la Timişoara, preşedintele acestu partid, Gabriel Oprea

Gabriel Oprea si Ion Raducanu la UNPR Timis (3) Foto Costi DumaPreședintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat, în timpul vizitei făcute sâmbătă la Timişoara, unul dintre obiectivele pe care formațiunea pe care o conduce și le asumă în perspectivă apropiată, şi anume creșterea numărului de membri, de la 358.000 de persoane, cât numără în prezent, la un milion de membri. Acesta a apreciat și că, la doar cinci ani de la înființare, acest proiect politic, pe care l-a desemnat a fi unul de interes național, a devenit al treilea partid parlamentar din România și al doilea ca număr de membri, după PSD.

Gabriel Oprea mai spune că UNPR asumă câteva inițiative legislative de interes major, printre care a enumerat taxarea marilor averi – proiect referitor la care a precizat că este dorit de peste 90% dintre români –, acordarea dreptului de vot tinerilor începând cu vârsta de 16 ani și o lege a primului job, despre care a afirmat că este o lege 100% UNPR.

La rândul său, vicepreședintele UNPR, deputatul de Timiș Ion Răducanu, a precizat că obiectivul întâlnirii regionale care a avut loc, sâmbătă, la Timișoara, și care a reunit reprezentanți ai UNPR din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș Severin a fost acela de a se conveni asupra direcțiilor generale și obiectivelor de acțiune ale partidului, în vederea atingerii obiectivelor propuse la nivel național. Potrivit lui Ion Răducanu, în acest moment, organizația Timiș a UNPR numără 7.000 de membri, adică 5% din numărul de alegători din județul Timiș.

Print Friendly, PDF & Email