Universitatea Politehnica Timișoara are o nouă echipă de conducere

Sursă foto: UPT

Universitatea Politehnica Timișoara are, începând de joi, 21 martie, o nouă echipă de conducere. Rectorul instituției, Florin Drăgan, ales pentru al doilea mandat, a prezentat în plenul Senatului UPT, echipa de prorectori alături de care va asigura conducerea instituției și punerea în aplicare a planului managerial.

 

Echipa alături de care rectorul Politehnicii Timişoara, conferenţiar universitar dr. ing. Florin Drăgan, își va îndeplini obiectivele asumate pentru următorii cinci ani este formată din:

  • prof. univ. dr. ing. Alina Dumitrel, prorector responsabil cu procesul de învațământ, studenți și asigurarea calității;
  • prof. univ. dr. ing. Larisa Ivașcu, prorector responsabil de antreprenoriat și politici financiare;
  • prof. univ. dr. ing. Liviu Marșavina, prorector responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic;
  • prof. univ. dr. ing. Sorin Mușuroi, prorector responsabil cu comunicarea, imaginea și relația cu mediul socio-economic;
  • conf. univ. dr. ing. Simon Pescari, prorector responsabil cu patrimoniul, investițiile și dezvoltarea sustenabilă.

Noua echipă de conducere aduce în fruntea universității atât oameni cu experiență consacarată, cât și colegi noi. Ne asumăm rolul de piloni ai dezvoltării academice, depășind limitele didactice și de cercetare, îndreptându-ne atenția și către antreprenoriat, internaționalizare și sustenabilitate. Prin proiectele pe care le dezvoltăm la Hunedoara, prin facultatea locală, dar și la Arad, alături de Universitatea Aurel Vlaicu, dorim să împingem orașul către o asumare a dezvoltării regionale. Rămânem profund implicați în cultură, sport și în activitățile comunității prin intermediul proiectelor sociale. Suntem convinși că urmează cinci ani plini pentru Politehnică și pentru Timișoara”, declară rectorul UPT, Florin Drăgan.

Sursă foto: UPT

Din acest an, și Senatul Universității Politehnica Timișoara are o nouă echipă de conducere, președintele acestuia, conf. univ. dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, având alături o echipă de patru vicepreședinți: conf. univ. dr. Adina-Ramona Palea, prof. univ. dr. ec. Claudiu-Tiberiu Albulescu, conf. univ. dr. ing. Vlad-Mircea Mihăescu, prof. univ. dr. ing. Daniel-Viorel Ungureanu, responsabili cu activitatea celor 12 comisii ale Senatului, precum și un nou secretar general, conf. univ. dr. ing. Luisa-Izabel Dungan.

UPT anunţă că, în perioada imediat următoare, vor fi organizate și concursurile pentru decani, care vor asigura conducerea facultăților pentru următorii cinci ani.

Print Friendly, PDF & Email