Universitatea Politehnica Timişoara a investit peste un milion de euro pentru pregătirea noului an academic

Foto: Eye in the Sky

Universitatea Politehnica Timişoara anunţă că a alocat și în această vară sume importante reparațiilor, reabilitărilor, amenajărilor de săli de curs și laboratoare, dar și pentru alte lucrări necesare pentru debutul unui nou an de învățământ, în valoare totală de peste un milion de euro.

 

Lucrările curente în Complexul Studențesc și Baza Sportivă nr. 2, în valoare de peste un milion de lei (aproximativ 220.000 de euro), au inclus igienizarea integrală a Restaurantului Studențesc Politehnica,  a căminelor C4, C19, C20, montare de parchet în toate camerele căminului C1, intervenții locale la căminele 1MV, 2MV, C22, dezinsecția și deratizarea tuturor spațiilor de cazare, reparații la gazonul sintetic și la sauna de la Baza Sportivă nr. 2, transmit oficialii UPT.

Lucrările de reabilitare și reparații capitale, în valoare de peste 2 milioane de lei (circa 450.000 de euro) au vizat căminul C9, unde s-a făcut reparație capitală, sala de sport de la Facultatea de Inginerie din Hunedoara și căminul C25, care a fost reabilitat.

Amenajările unor săli de curs și laboratoare în cadrul facultăților UPT au totalizat peste 242.000 de lei (50.000 de euro).

Alte lucrări suplimentare au vizat reparațiile unor drumuri și platforme, în valoare totală de circa 280.000 de euro, lucrări la Rectoratul UPT, în valoare de 45.000 de euro, lucrări la Corpul R, în valoare de 40.000 de euro.

Print Friendly, PDF & Email