Universitatea de Vest din Timişoara recrutează cei mai buni absolvenți de liceu

Marilen Pirtea cu presaUniversitatea de Vest din Timișoara a demarat o campanie amplă de promovare a ofertei sale educaționale în cele mai bune 80 de licee din jumătatea de vest a țării.

Vizați de această campanie sunt mai mult de 9.000 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a din cele mai bune licee din județele Caraș-Severin, Arad, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinți, Bihor, Maramureș, Satu Mare și Timiș.

Reprezentanții Universității de Vest anunţă că vor purta discuții directe cu elevii, pentru a-i sprijini în alegerea corectă a unei specializări sau facultăți. “Suntem profund implicați în atragerea celor mai buni absolvenți de liceu. Numărul mare de elevi olimpici care au ales Universitatea de Vest și rezultatele foarte bune ale studenților noștri sunt doar două dintr-o multitudine de motive pentru care cei mai buni elevi să aleagă Universitatea de Vest din Timișoara. Am creat un context academic și o ofertă educațională care poate concura cu ofertele celor mai bune universități din țară și de peste graniță”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Pe lângă promovarea directă în rândul liceenilor, U.V.T. organizează și conferințe la care participă elevi olimpici, profesori și părinți, pe teme de interes pentru aceștia.

Această campanie, care se va încheia în prima parte a lunii mai, este doar una dintre măsurile implementate prin care să se atragă cei mai buni elevi către cursurile U.V.T. Acesteia i se adaugă acțiunile din cadrul programului „Școala altfel”, găzduirea de olimpiade naționale, Ziua porților deschise și școala de vară „West Summer University”.

Print Friendly, PDF & Email