Universitatea de Vest din Timișoara, prezentă la cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est

Universitatea de Vest din Timișoara participă, în perioada 8-9 aprilie, la cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est – RIUF, desfășurat, în premieră, în spațiul virtual.

 

Standul virtual al UVT din cadrul RIUF (The Romanian International University Fair), va întâmpina cei peste 10 000 de elevi participanți din România, Grecia și Italia cu informații specifice despre oferta educațională UVT și procesul de admitere la studiile universitare, anunță reprezentanții universității.

„Echipa UVT va intra în contact direct cu elevii, pe toată perioada acestui eveniment, atât prin live-chat-ul disponibil pe platformă, cât și prin apeluri audio-video, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a deveni studenți UVT. Iată că, în aceste condiții de izolare și comunicare la distanță, elevii și dascălii din toate punctele cardinale ale Europei reușesc totuși să se întâlnească în spațiul virtual. Este un semn bun, de mare bucurie pentru noi. Îi așteptăm pe tinerii vizitatori ai UVT, participanți la RIUF, să vină la admiterea 2020, organizată de facultățile Universității de Vest din Timișoara, o universitate ce a trecut deja în noua etapă a activităților online”, transmite rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Reprezentanții Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UVT vor fi și ei la dispoziția elevilor pe parcursul evenimentului, oferind scurte sesiuni de consiliere sau programând cu aceștia discuții detaliate pentru perioada următoare.

Elevii participanți la RIUF vor putea lua parte și la diverse webinare puse la dispoziție de organizatori, utile pentru dezvoltarea lor profesională.

Toate informațiile despre universități, prezentate pe platforma RIUF, vor fi disponibile pentru consultare încă 30 de zile după încheierea evenimentului. Cei interesați să participe la ediția Virtual RIUF 2020 se pot înscrie accesând site-ul https://virtualiuf.vfairs.com/.

 

Print Friendly, PDF & Email