Universitatea de Vest din Timişoara premiază excelenţa

Universitatea de Vest Timisoara Foto EyeintheskyLa Timişoara va fi organizată „Gala Premiilor Universității de Vest din Timișoara”, în semn de apreciere pentru excelenţă.

O comunitate puternică își are bazele în valorile asumate de-a lungul timpului de către oamenii săi. Onestitatea, profesionalismul, respectul reciproc sunt baze sănătoase pentru orice instituție, cu atât mai mult pentru o universitate, resursa umană fiind cel mai de preț activ al său. Universitatea de Vest din Timișoara a înțeles aceste aspecte și investește timp și resurse în dezvoltarea sustenabilă a membrilor săi”, spun oficialii UVT.

În cadrul Galei vor fi acordate premii persoanelor și instituţiilor care, în 2014, au contribuit în mod esenţial la dezvoltarea comunităţii academice și la realizarea misiunii UVT. Este vorba despre șase premii în domeniile știinţelor, artelor și sportului, două premii pentru contribuţia la implementarea politicilor UVT și două pentru contribuţia la creșterea prestigiului UVT în plan naţional şi internaţional.

Evenimentul va avea loc marți, 8 decembrie, de la ora 18, în Sala Operei Naționale din Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email