Universitatea de Vest din Timişoara deschide perioada de pregătire pentru Bacalaureat

Profesorii din Universitatea de Vest din Timișoara îi invită pe elevii interesați să se înscrie în programul de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2020, pregătire care va începe de la 1 februarie. 

 

Programul de pregătire va fi organizat în săli din sediul central al UVT, săptămânal, în zilele de sâmbătă, din 1 februarie până în 30 mai, după orarul de mai jos, structurat pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exerciții organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

  • orele 9-10.30 – limba și literatura română;
  • orele 10.45-12.15 – matematică și istorie;
  • orele 12.30-14 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Pentru informații și detalii referitoare la acest program, elevii au la dispoziţie adresa de mail: pregatirebac@e-uvt.ro  sau numarul de telefon: 0256-592.696 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10-14), cât și pe pagina oficială de Facebook a UVT. https://www.facebook.com/uvtromania/.

 

Print Friendly, PDF & Email