Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara îşi sistează cursurile

Foto: Facebook UMFT

În contextul prevenirii epidemiei de Coronavirus, Comitetul de urgenţă al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, întrunit azi, a decis sistarea tuturor activităţilor didactice până în 31 martie. Decizia va fi supusă, mâine, aprobării Senatului UMFT.

 

Potrivit deciziei luate azi de Comitetul de urgenţă al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, universitatea sistează toate activităţile didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultăţile şi programele de studii, din 9 până în 31 martie. În acest interval de timp, cursurile şi lucrările practice/stagii se vor desfăşura online.

Toate evenimentele, congresele şi conferinţele naţionale şi internaţionale programate în această perioadă se amână pentru o dată ulterioară, care va fi adusă la cunoştinţă comunităţii academice,

De asemenea, s-a luat decizia amânării, pentru o dată ulterioară, a Congresului Medis, programat în perioada 19-22 martie. La fel, a Congresului Dentim, programat în perioada 18-21 martie.

Hotărârea Comitetului de Urgenţă al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, va fi supusă aprobării Senatului universitar din 10 martie.

 

Print Friendly, PDF & Email