Universitatea de Medicină și Farmacie din Timişoara își prezintă oferta educațională la RIUF

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara, se alătură și anul acesta celor mai prestigioase universități din țară și străinătate pentru a participa la cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud – Est, The Romanian International University Fair (RIUF).

 

Potrivit statisticilor realizate de organizatorii RIUF, tot mai mulți tineri români caută atât programe de studiu în România, cât și în străinătate. Dintre cei aproximativ 44 de mii de tineri vizitatori care au participat la RIUF în ultimii doi ani, 37% sunt deciși să urmeze un program de studiu în străinătate, 11% caută programe de studiu doar în România, iar 52% vor să studieze în străinătate, dar acceptă ideea de a studia în România, dacă găsesc un program de studiu potrivit”, transmit reprezentanţii Universităţii de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara, citatţi de Agerpres.

La târgul de universități, organizat în 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, sunt așteptați elevii care vor să afle informații reale despre studiul internațional, dar și despre cel din România, chiar de la reprezentanți ai universităților.

În această toamnă, la eveniment vor fi prezente peste 65 de universități din nouă țări, precum Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția sau Germania, ce vor oferi persoanelor interesate informații despre peste 6.000 de programe de studiu din 15 domenii de activitate printre care business și economie, medicină, inginerie, PR și marketing, arte și design.

Print Friendly, PDF & Email