Una dintre cele mai mari construcții Lego® din Europa, expusă în Iulius Town (P)

Foto: Iulius Town Timişoara

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți cuprinde cu privirea un întreg oraș, în doar câteva minute? Weekend-ul acesta, Iulius Town găzduiește una dintre cele mai mari expoziții realizate în întregime din piese Lego®, Brickenburg in My Town.

 

În perioada 5 -7 noiembrie, la etajul Iulius Mall, zona Intersport, pasionații de Lego® vor descoperi o întreagă capodoperă. Expoziţia se întinde pe 34 mp și cuprinde machete cu elemente ce recreează orașe. Totodată, vor putea fi admirate și construcții tematice, ce aduc în prim-plan universul Star Wars, cu reproduceri din piese Lego® ale navelor spațiale și vehiculelor care apar în film, și din Arhipelagul Piraților, cu reproduceri din piese Lego® ale corăbiilor, epavelor, adăposturilor, peșterii comorilor.

Foto Iulius Town Timisoara

„Orașul” este una dintre cele mai mari construcții din piese Lego® din Europa și are aproximativ 20 mp. Aceasta cuprinde elemente specifice zonelor urbane: clădiri impresionante, trenulețe, carusele, muzee, zone pietonale, automobile, roată panoramică, locuri de joacă, magazine, piste de biciclete și multe altele. Fragmente din această expoziție au fost prezentate la evenimente internaționale din Danemarca, Olanda, Austria, Ungaria și Serbia.

Construcțiile din Lego® sunt realizate de către membrii Asociației Brickenburg.

Accesul la expoziţie este gratuit.

 

Print Friendly, PDF & Email