Una din trei persoane testate covid în în ultimele 24 de ore, în Timiş, depistată pozitiv

În ultimele 24 de ore, în Timiş numărul de noi cazuri covid a fost de 136, dar la numai 303 teste covid, anunţă Prefectura Timiş, ceea ce înseamnă că mai mult de o persoană din trei testate este pozitivă.

 

Cele 136 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt, aproape jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 76 de cazuri noi, Ghiroda – 10, Dumbrăvița – 7, Lugoj – 6, Giroc – 5, Recaș, Moşniţa Nou,  Sânnicolau Mare şi Ciacova –  câte 3, Săcălaz – 4, Gătaia şi Biled – câte 2, iar câte un caz la Buziaș, Cenei, Chevereșu Mare, Coșteiu, Denta, Jebel, Nițchidorf, Pădureni  şi Satchinez.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 424, dintre acestea 54 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat patru decese. De la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor a ajuns la 371.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 788 de persoane, iar 207 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email