Un Valentine’s Day teatral

Frumoasa si bestia Foto Adrian PiclisanTeatrul Naţional Timişpara dedică lună februarie gesturilor de dragoste. Pentru că iubirea este, înainte de toate, una dintre cele mai înalte forme de comunicare, propune în luna februarie o altfel de campanie, invitându-și spectatorii să spună și să arate celor dragi că îi iubesc.

În sprijinul acestei idei vin marile povești de dragoste ale Teatrului Național – Maria de Buenos Aires, Romeo și Julieta, Anna Karenina,  Disney’s Beauty and the Beast, Adam și Eva, Nopți albe, Boala familiei M, Daddy, În afara jocului, ca și celelalte spectacole programate – 25 de reprezentații în cele 28 de zile ale lunii.

„Prin intermediul spectacolelor lunii februarie, Naționalul oferă fiecărui spectator în parte posibilitatea de a comunica, de a ieși din izolare, de a părăsi conștient și asumat cușca propriei individualități, de a re-învăța să simtă, să gândească și să riște să-nvingă în doi”, spune Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean.

Biletele s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), al căror program este de la ora 11 la ora 10, de marți până duminică, precum și pe pagina de internet a Teatrului Naţional Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email