Un timişorean cere Primăriei să-l declare pe Victor Ponta persona non grata în acest oraş-martir

Corneliu Vaida miting Timisoara Foto Gheorghe GeluUn timişorean a făcut o petiţie pentru declararea premierului Persona Non Grata în Timişoara. Propunerea a fost supusă analizei reprezentanţilor Primăriei şi urmează să fie soluţionată până cel târziu în 21 decembrie. 

 

O propunere vizând „declarare a premierului Victor Ponta «Persona Non Grata» în oraşul din care a început Revoluţia Română din Decembrie 1989”, a fost depusă la Primăria Timişoara de către un reprezentant al societăţii civile, timişoreanul Corneliu Vaida. Propunerea, care a fost înaintată Direcţiei de Comunicare a Primăriei Timişoara, a fost înregistrată oficial de către reprezentanţii Municipalităţii, cu menţiunea că aceasta va fi supusă analizei, până la un termen limită, avansat pentru data de 21 decembrie. Şi, se mai precizează în documentul de confirmare a preluării propunerii iniţiate de către Corneliu Vaida, “cererea nu se supune procedurii aprobării tacite”.

Actualul premier şi candidat la preşedinţie Victor Ponta sfidează Timişoara, sfidează românii din diaspora, sfidează morala şi democraţia promovând impostura, interesele de clan, hoţia şi minciuna! Promite în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale graţierea infractorilor condamnaţi pentru fraudă, luare de mită, trafic de influenţă ! Vrea să controleze justiţia ! Şi-a aservit cu bani Biserica Ortodoxă Română ! S-a aliat cu un extremist ca V.C Tudor şi cu un mitoman ca Dan Diaconescu !… Şi ar mai fi o sută de motive pentru care un asemenea individ nu ar avea ce căuta în Timişoara, Oraşul Martir în care s-a născut democraţia şi libertatea din România !”, se arată în textul petiţiei iniţiate de Corneliu Vaida.

Ulterior, prin intermediul unei postări de pe contul său de facebook, acesta a precizat că este conştient că cererea pe care a înaintat-o “nu va avea şanse de a primi aviz favorabil”, însă apreciază că Victor Ponta, pe care îl desemnează prin apelativul de „homuncul”, „trebuie să ştie că nu e dorit aici de marea majoritate a timişorenilor!”. Şi, mai adaugă el, „se întâmplă un fenomen ciudat cu petiţia on line, unde până azi dimineaţă (vineri, 21 noiembrie – n.r.) erau 1.038 de semnături, la ora asta (13.40) au rămas 1005! Oare ăia care au semnat şi au dispărut când au văzut că am înregistrat cererea la Primărie credeau că eu sunt un tip care mă plictisesc şi îmi place doar să simulez? Wrong!, a mai consemnat Corneliu Vaida.

Print Friendly, PDF & Email