Un tânăr din Timiş a fost împuşcat în cap accidental de tatăl său la vânătoare

Masina PolitieUn tânăr din localitatea Criciova, care se afla alături de tatăl său la o partidă legală de vânătoare de fazani, a fost împuşcat în cap de către părintele său, tânărul fiind transportat de urgenţă la un spital din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr din localitatea Criciova, în vârstă de 26 de ani, a fost transportat la Clinica Maxilo-Faciale din Timişoara, după ce a fost împuşcat în zona capului de tatăl său, în timpul unei partide de vânătoare pe fondul de vânătoare de la Criciova, anunţă Mediafax. Bărbatul a ochit un fazan, iar când a tras focul de armă alicele au ricoşat direct în faţa băiatului său, rănindu-l. La faţa locului a fost chemată imediat o ambulanţă care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la un spital din Lugoj, însă medicii de acolo au decis să îl trimită la Timişoara.

Poliţiştii Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş s-au deplasat la Criciova pentru audieri şi cercetări la faţa locului.

Arma de vânătoare cu care s-a tras a fost ridicată şi s-a stabilit că vânătoarea era legală, urmând ca poliţiştii să stabilească şi dacă vânătorii au respectat toate regulile de prevenire ale unor astfel de incidente.

Print Friendly, PDF & Email