Spitalizat după ce a fost bătut cu bâte, pe stradă, la Buziaş

URGENTE - SPITAL - FLOREASCAUn tânăr de 30 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost atacat şi lovit cu bâte, pe stradă, în Buziaş. Agresorii sunt patru bărbaţi cu care victima avea un conflict mai vechi.

Agresiunea a avut loc pe o stradă din în Buziaş, duminică seara, fiind implicate cinci persoane. „A fost un conflict spontan înte cinci persoane care s-au bătut cu bâte şi mai multe obiecte contondente. Unul dintre cei cinci, un tânăr de 30 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. În urma conflictului, pe numele celor cinci, inclusiv al persoanei vătămate, a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală”, spune, citată de Mediafax, Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Conform acesteia, trecătorii au fost cei care au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se atât echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, cât şi o Ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Potrivit unor surse din Poliţie, între victimă şi atacatori, care sunt un grup de romi, este un conflict mai vechi. Tânărul ar fi depus o plângere la Poliţie, în urmă cu mai mult timp, pe numele acestora. Cei patru l-au întâlnit pe bărbat duminică în centrul Buziaşului şi au încercat să îl convingă să îşi retragă plângerea. Mai întâi a izbucnit o ceartă, apoi aceasta a degenerat într-o bătaie cu bâte.

 

Print Friendly, PDF & Email