Un om de afaceri şi-a luat viaţa, în locuinţa sa din Dumbrăviţa

Dorin OlarUn bărbat a fost găsit mort, azi la prânz, în locuinţa sa din Dumbrăvița. Din primele informații, se pare că acesta s-a împușcat cu pistolul fiului său.

 

Bărbatul găsit mort este Dorin Olar, în vârstă de 47 de ani, a fost patronul grupului de firme de transport T&D Trans. Din primele investigaţii ale Poliţiei, se pare că acesta s-a împușcat în cap cu pistolul fiului său, în vârstă de aproximativ 25 de ani. Motivul sinuciderii, însă, nu se cunoaşte, nefiind găsit niciun bilet de adio în care omul de afaceri să-şi fi motivat gestul. Se pare că ar fi vorba despre probleme financiare din cauza firmelor.

În momentul în care medicii S.M.U.R.D. – chemaţi, prin 112, de omul care îngrijeşte gospodăria – au ajuns la fața locului, bărbatul era în viață, însă manevrele de resuscitare nu i-au mai fost de folos.

Grupul de firme T&D Trans S.R.L., din care face parte şi firma V&D Trans S.R.L., a fost fondat în 1993, având ca principală competență, potrivit site-ului firmei, o reprezintă transportul de mărfuri generale.

Print Friendly, PDF & Email