Un nou târg de adopții de câini, la Timişoara

Sursă foto: Primăria Timişoara

Primăria Timișoara invită iubitorii de animale la Târgul de adopții organizat sub deviza „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, în cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

 

În colaborare cu societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociația de protecție a animalelor „Animal Care Team”, Municipalitatea anunță organizarea unui nou târg de adopții. Evenimentul va avea loc în Parcul Alpinet, lângă terasa Flora, în zilele de 16 și 23 septembrie, între orele 10-14.

Vor fi pregătiți pentru adopție zece câini, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați, pentru a ne asigura că fiecare patruped este pregătit pentru a intra într-o familie iubitoare.

Adopții pot fi făcute în fiecare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre animalele disponibile și procedura de adopție pot fi găsite pe site-ul oficial: www.danyflor.ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului. Echipa de voluntari de la Danyflor derulează în fiecare sâmbătă programe de socializare a patrupedelor aflate în așteptarea unui stăpân pentru a le facilita integrarea în noul cămin.

În calitate de cetățeni responsabili, vă invităm să vă alăturați Primăriei Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populației canine fără stăpân şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara

Pentru a preveni abandonul animalelor rezultate ca urmare a înmulțirii necontrolate, Primăria Timișoara a pus la dispoziție un program de sterilizare gratuită, care asigură contravaloarea pentru aproximativ 2500 de câini. Campania vine în sprijinul persoanelor cu venituri reduse, sub salariul mediu brut, cu domiciliul sau reședința în Timișoara. Înscrieri în program se pot face zilnic, prin e-mail la adresa de mail: alexandra.pintea@primariatm.ro, sau prin telefon, la numărul 0256/969, interior 198 sau interior 102, fără a mai aștepta direcționarea prin centrală. Apelul va fi preluat de persoanele responsabile.

 

Print Friendly, PDF & Email