Un nou şi foarte tânăr consilier personal pentru primarul Timişoarei

Nicolae Robu primar, Robert Kristof consilier personal al primarului Foto Costi DumaPrimarul Timişoarei şi-a desemnat un nou consilier personal. În persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani.

 

Robert Kristof este, de azi, noul consilier personal al primarului liberal al Timişoarei, Nicolae Robu. Acesta vine în locul lui Alexandru Chirilă, care şi-a înaintat, în primăvară, demisia din această funcţie, optând să devină consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, social-democratul Titu Bojin.

Robert Kristof, s-a născut în 1991, la Lugoj. A absolvit Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”, unde a fost coordonator sportiv al consiliului elevilor și a fost implicat în peste 15 proiecte pe teme de voluntariat, ecologie, sociale, atât în ţară cât şi în străinătate. A urmat apoi Facultatea de Mecanică – secția Mecatronică și Robotică, din cadrul Universității Politehnica. Timp în care a fost şi membru, iar mai apoi, preşedinte al Ligii Studenților din această facultate, şi membru al Centrului de Informare și Consiliere a Studenților. O perioadă a făcut parte şi din Biroul Senatului UPT.  

De curând, Robert Kristof a fost numit şi manager la Incuboxx, clădirea administrată de Primăria Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email