Un nou director la Direcția de Urbanism Timişoara

Magdalena Nicoară, director al Direcției de Dezvoltare din Primăria Timișoara, a câștigat concursul pentru funcția de director al Direcției de Urbanism.

 

Magdalena Nicoară s-a angajat la Primăria Timișoara în 1993, dar a activat opt ani și în domeniul privat, unde a coordonat activități de proiectare și a oferit consultanță în managementul urban.

De profesie inginer, aceasta este şi absolventă a unui masterat în Management urban obținut în Olanda, a efectuat stagii de practică în SUA, la Washington, și în Departamentele de dezvoltare a economiei și planificare urbană din Cleveland și Cincinnati. În cadrul Primăriei Timișoara, pe lângă funcția de director interimar al Direcției de Dezvoltare, ea a ocupat în trecut și funcția de director interimar al Direcției Generale de Urbanism și Dezvoltare Urbană.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, o consideră pe Magdalena Nicoară un profesionist experimentat din administrația publică locală, alături de care noua conducere a Municipalităţii va putea reforma Direcția de Urbanism. Edilul mai spune că i-a solicitat să aibă ca primă prioritate regândirea proceselor din cadrul Direcției de Urbanism, astfel încât cererile venite din partea timișorenilor și firmelor să fie rezolvate rapid și predictibil.

Print Friendly, PDF & Email