Un nou contract pentru servicii de salubritate, în Timişoara

Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara anunţă utilizatorii serviciilor de salubritate că, după negocierile cu Retim Timișoara, a fost acceptat un contract ce urmează să fie semnat cât mai repede.

 

La semnarea contractelor, Retim va completa zilele din săptămână când se va ridica gunoiul, pentru asociațiile de locatari/proprietari se vor bifa două zile atât pentru gunoiul rezidual, cât și pentru gunoiul reciclabil, zilele fiind aceleași atât pentru gunoiul rezidual, cât și pentru cel reciclabil”, transmit reprezentanţii FALT.

Reprezentanţii FALT le solicită asociațiilor de locatari/proprietari să se mobilizeze și să conlucreze cu Retim cât mai eficient, astfel încât  semnarea contractelor să se facă în termen. În plus, fac un apel către toți cetățenii să selecteze gunoiul în pubele separate, iar sticlele să le depună în clopotele special amenajate.

Dacă nu declarăm corect numărul de persoane, dacă nu selectăm gunoiul, vom avea probleme cu toții, România nu își va putea respecta obligația față de UE și vom plăti taxe în plus, ce se vor reflecta și în tariful pe care acum îl plătim”, avertizează Petru Olariu, din cadrul FALT.

În cazul în care pe parcurs apar probleme legate de semnarea contractului, de derularea lui dau d raportarea numărului de persoane, oficialii FALT invită timişorenii sau asociaţiile de proprietari să îi anunţe, pentru putea să se implicăm în rezolvarea lor.

Print Friendly, PDF & Email