Un mort şi doi răniţi, după ce o maşină s-a izbit de un microbuz de transport marfă

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina condusă de o femeie s-a ciocnit, la pasajul peste calea ferată de pe centura Lugojului, cu un microbuz de transport marfă.

AmbulantaPotrivit poliţiştilor din Timiş, o femeie în vârstă de 42 de ani a murit, sâmbătă, după ce a pierdut controlul maşinii la volanul căreia se afla şi s-a izbit de un microbuz de transport marfă care circula regulamentar pe centura municipiului Lugoj. Femeia conducea spre Timişoara, iar la pasajul peste calea ferată de pe centura Lugojului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Maşina s-a izbit puternic de un microbuz de transport marfă, înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar. Conducătoarea auto a murit pe loc, fiind scoasă fără suflare dintre fiarele contorsionate de o echipă de pompieri de la descarcerare.

Totodată, două persoane din microbuz au fost transportate la Spitalul Municipal Lugoj, cu o ambulanţă, pentru investigatii medicale, fiind rănite uşor. Circulaţia pe centura Lugojului a fost întreruptă aproximativ o oră.

Print Friendly, PDF & Email