Un bărbat care a tras mai multe focuri de armă asupra unei maşini cu pasageri, reţinut

Palatul Dicasterial TimisoaraUn timişorean care marţi seară a tras mai multe focuri de armă asupra unei maşini în care se aflau trei persoane a fost reţinut de Poliţia Timiş.

 

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul Curţii de Apel Timişoara, citat de Mediafax, Dăscălescu Ion Ciprian, de 38 de ani, a fost reţinut pentru tentativă de omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Tribunalul Timiş, unde a fost prezentat cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a decis arestarea lui la domiciliu, pe perioada cercetărilor.

Marţi seară, în zona Stadionului „Dan Păltinişanu”, din Timişoara, Dăscălescu a tras mai multe focuri cu o armă letală de calibrul 9 milimetri asupra unui autoturism parcat în care se aflau trei persoane. Proiectilele s-au oprit în grila radiatorului, în portiera dreapta- faţă, unde se afla una dintre persoane, şi în uşa din spate a autovehiculului. Nimeni nu a fost rănit, însă în urma incidentului au fost provocate avarii autoturismului.

Potrivit poliţiştilor din Timiş, în momentul în care a tras focurile de armă asupra maşinii, Dăscălescu era pasager într-un alt autoturism. Surse judiciare, citate de Mediafax, spun că în acest incident au fost implicaţi Ciprian Dăscălescu şi Marius Calafeteanu, care „probabil îşi reglau conturile”, ambii fiind implicaţi în mai multe scandaluri în judeţul Timiş.

Print Friendly, PDF & Email