Un Aston Martin Vantage 007 Edition, expus în Iulius Gardens (P)

Iulius Garden. Foto: Iulius Timişoara

Fanii francizei James Bond și cei ai producătorului britanic de mașini de lux Aston Martin au ocazia să admire în zilele de 24 şi 25 iunie, în piațeta Tucano din Iulius Gardens, unul dintre cele 100 de exemplare Aston Martin Vantage 007 Edition. Seria de evenimente exclusiviste se extinde și la restaurantele din Iulius Town, pentru că, în cadrul Food&Music Extravaganza, bucătarii de la C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO și Fenice Palas propun un weekend cu delicii fresh, dintr-o varietate de bucătării internaționale, asezonate cu muzică de bună calitate.

 

Aston Martin Vantage 007 Edition, mașina concepută pentru a omagia lunga colaborare între Aston Martin și seria de filme James Bond, odată cu lansarea filmului No Time To Die, ajunge în Iulius Town. Aceasta poate fi admirată, în premieră, sâmbătă și duminică, în piațeta Tucano. Mașina prezintă numeroase elemente distincte, inclusiv un design exterior special cu detalii în stilul lui James Bond, cum ar fi grilajul frontal negru lucios, jantele din aliaj special cu finisaj negru, emblema 007 pe caroserie și alte accente distinctive. Interiorul este, de asemenea, personalizat și include scaune sport cu tapițerie din piele neagră și cusături contrastante, precum și emblema 007 brodată pe tetiere și alte elemente speciale.

Sub capotă, Aston Martin Vantage 007 Edition este echipată cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care produce 503 cai putere. Aceasta oferă o performanță remarcabilă, permițând mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,6 secunde și să atingă o viteză maximă de aproximativ 305 km/h.

Efervescenţa acestei experienţe se transferă și la restaurantele C-House Milano, Enjoy Sushi, Kai Town, Pizza 2GO și Fenice Palas din Iulius Town, care îşi întâmpină clienţii, în acest weekend, cu o nouă ediție Food&Music Extravaganza: meniuri speciale cu signature dishes și un plating pe măsură, atmosferă este completată de muzică live şi servire impecabilă. Astfel, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 19 la C House Milano va cânta Andreea Vlas & Dragoș Moldovan Band (rezervări la 0764.246.873), la Enjoy Sushi va fi un DJ set cu IST (rezervări la 0753.824.583), la Pizza 2GO va mixa DJ Ichim (rezervări la 0729.683.024), iar de la ora 20 la Fenice Palas Timișoara va avea un live la saxofon Mircea Știopon (rezervări la 0770.352.352). Duminică, 25 iunie, de la ora 19, la restaurantul Kai va avea live Overnite Band (rezervări 0787.711.005).

Print Friendly, PDF & Email