Partidul Mişcarea Populară Timiş analizează ce s-a ales de promisiunile electorale ale U.S.L.

“Un an de guvernare U.S.L., un an îngropat”

Victor Ponta si Crin AntonescuCe s-a ales din promisiunile electorale ale U.S.L.? Partidul Mişcarea Populară Timiş a tras linie după primul an de guvernare U.S.L. şi concluzionează: “un an îngropat”. P.M.P. Timiş mai spune că, mai mult decât incompetent, Guvernul Ponta s-a dovedit a fi extrem de periculos pentru integritatea statului de drept și pentru nivelul de trai al românilor.

Filiala Timiș a Partidului Mișcarea Populară Timiș desfășoară azi, 10 decembrie, o campanie de informare a timișenilor cu privire la bilanțul unui an de guvernare U.S.L. „Oamenii trebuie să știe că promisiunile făcute în urmă cu un an au fost încălcate, că această struțo-cămilă de stânga-dreapta nu a făcut decât să mintă, cu bună știință, românii în campania electorală”, spun reprezentanţii P.M.P. Timiş.

Într-un an de guvernare uselistă, în perioada 9 decembrie 2012 – 9 decembrie 2013, acuză P.M.P. Timiş, România a atins un nou prag de sărăcie, iar măsurile populiste clamate s-au transformat în taxe și biruri aberante: “Singurii care au avut de câștigat de pe urma acestei guvernări sunt mai marii celor trei formațiuni: P.S.D., P.N.L. și P.C., precum și lacheii de partid ai acestora, ale căror conturi continuă să se umfle”.

P.M.P. Timiş mai spune că, mai mult decât incompetent, Guvernul Ponta s-a dovedit a fi extrem de periculos pentru integritatea statului de drept și pentru nivelul de trai al românilor.

P.M.P. Timiş a realizat şi un bilanţ negru al primului an de guvernare U.S.L. Aceştia acuză că Puterea a promis un nivel de trai mai bun, dar, în schimb, a introdus acciza pe combustibil, taxa pe stâlp, impozit pe soțiile casnice, CAS pe chirii, mâncare, gaze și căldură mai scumpe şi amenzi mai mari. Că, în locul  milionului de noi locuri de muncă, au creat peste 75.000 de șomeri, doar într-un an. Că, deşi guvernanţii au promis eliminarea privilegiilor politicienilor, au mărit bugetul Camerei Deputaților cu peste 13 milioane de lei, au acordat indemnizații uriașe, de până la 3.000 de euro, la companiile de stat și au majorat salariile primarilor. În locul privatizărilor de succes și investițiilor în infrastructură promise, mai spun reprezentanţii P.M.P. Timiş, au scandalizat o țară întreagă cu privatizări dubioase, gen Oltchim și CFR, au desenat autostrăzi doar pe hârtie și au reușit să-i pună pe fugă pe investitorii străini. În locul învățământului de calitate, au tăiat banii de navetă ai copiilor din mediul rural și au redus finanțările pentru studenți. „În concluzie, au promis o Românie mai bună, dar au făcut un pas uriaș înspre aducerea la sapă de lemn a românilor!”, avertizează Mişcarea Populară Timiş.

Print Friendly, PDF & Email