Umaniștii sărbătoresc Dragobetele, la Timișoara

Eurodeputata Maria Grapini va participa, la Timişoara, la o petrecere cu întoarcere la tradiții.

 

Organizația de Tineret a PPU-sl, partid condus de către europarlamentarul Maria Grapini, anunţă că vineri, 24 februarie, vor sărbători Dragobetele, printr-o seară de dans și veselie, dedicată iubirii, desfășurată la Timișoara, într-o companie simbolică și solidă: tineri și seniori, împreună.

„Mă bucură acțiunea organizației noastre de tineret, este mai mult decât o surpriză plăcută. Tinerii umaniști au gândit această seară de Dragobete, cot la cot cu membrii Asociației Seniorilor din Timișoara, într-o frumoasă comuniune a iubirii aș spune, căci iubirea nu are vârstă. Va fi ceva inedit și emoționant, sunt mândră să girez un astfel de partid, care nu uită cine contează cu adevărat, cine merită prețuit și sărbătorit: omul și, îndeosebi, omul care iubește”, spune Maria Grapini.

Seara de Dragobete a fost gândită sub forma unui concurs între cupluri, deja existente sau create ad-hoc, cu cele mai frumoase declarații de dragoste, cu detalii inedite despre această sărbătoare, cu probe de dans, dar și cu numeroase surprize, mai anunţă reprezentanţii organizației de Tineret a PPU-sl. Maria Grapini va face parte din juriul acestui concurs, alături de membri ai Asociației Seniorilor din Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email