Ultimele locuri disponibile, pentru anul școlar 2022-2023, la British School Timișoara (P)

Foto: BIST

British International School of Timișoara mai are câteva locuri disponibile în clasele nou înființate pentru ciclul primar și primul an de liceu, astfel că procedura de înscriere a noilor elevi pentru anul școlar 2022-2023 rămâne încă deschisă.

 

La British International School of Timisoara, numărul elevilor în anul școlar 2022-2023 se va apropia de 500.

Elevii din ciclul primar pot fi primiți de la vârsta de patru ani, pentru a beneficia de un sistem de educație dovedit performant. Clasele sunt compuse din maximum 22 de elevi, fiecare clasă având un învățător și un asistent didactic, un cadru didactic la zece elevi.

Cursurile sunt organizate în limba engleză. Ţinând însă cont de nivelul copiilor, aceștia primesc tot ajutorul de care au nevoie. Orele de studiu sunt organizate în spații ideal gândite pentru copii și îmbină activitățile teoretice cu cele practice pentru ca școala și învățarea să devină atrăgătoare de la cele mai fragede vârste. Copiii sunt integrați într-un sistem internațional, unde fiecare zi este o ocazie de a descoperi un univers de lucruri noi.

Welcome to British International School of Timisoara! from British School Timisoara on Vimeo.

British School este singura școală din Timișoara acreditată Cambridge, COBIS și International Baccalaureate, ceea ce presupune că absolvenţii pot fi acceptați la orice universitate din lume, pentru continuarea studiilor. Predarea este în limba engleză, dar limba română este parte din curriculum. Personalul didactic este format majoritar din profesori internaționali din Marea Britanie, dar și alte țări, cu experiență de predare în școli similare din întreaga lume. Elevii pășesc într-o comunitate cu caracter internațional clădită pe valori și principii solide alături de colegi din diverse țări ale lumii.

Experiența sistemului de învățământ de tip britanic arată că cu cât elevii integrează mai repede acest tip de educație, cu atât sunt mai bine pregătiți pentru a obține scoruri ridicate la examenele de absolvire, ceea ce le garantează practic un loc la o universitate de elită la nivel mondial la încheierea studiilor. Bacalaureatul Internațional permite fiecărui elevi să își aleagă materiile de studiu în funcție de înclinații și studiile universitare pe care dorește să le urmeze în continuare.

Foto: BIST

Procedura detaliată de admitere, condițiile și costurile școlarizare, sunt disponibile la adresa http://britishschool-timisoara.ro/ro/admission/. Informații suplimentare pot fi obținute prin email la admissions@britishschool-timisoara.ro sau prin telefon la 0799 408 341, de luni pânăvineri, orele 9-17.

Școala beneficiază de facilități și numeroase resurse. Are o sală nouă de sport, un teren de sport în aer liber, propriul parc, loc de joacă, săli de clasă moderne cu laboratoare special destinate orelor de informatică, artă, muzică, științe care permit introducerea tehnologiei digitale în educație. De asemenea, pune la dispoziția elevilor un spațiu generos pentru educația în afara sălii de clasă, îmbinând activitățile didactice cu cele de recreere. În plus, pe tot parcursul școlarizării, elevii beneficiază de consiliere academică cu scopul de a-i ghida înspre un program educațional pliat pe pasiunile și abilitățile lor. Pentru a asigura în continuare condițiile optime pentru un învățământ de calitate, conducerea şcolii anunţă că va demara construcția unei noi clădiri încă din această toamnă.

Foto: BIST

British International School of Timișoara și-a început activitatea în 2019, într-un campus situat în zona Aradului/Dumbrăvița, construit în jurul unei clădiri istorice ce datează din 1910, complet renovate însă, și școlarizează elevi cu vârste între 4 și 16 ani.

La scurt după deschidere, școala a obținut prestigioasa acreditare COBIS – Council of British International Schools și acreditarea Cambridge, devenind centru internațional de examinare. De asemenea, a obținut acreditarea pentru organizarea prestigioasei Diplome de Bacalaureat Internațional care le oferă elevilor șansa de a urma cursurile oricărei universități din lume.

Print Friendly, PDF & Email