Ultima zi a înscrierilor pentru „UVT Liberty Marathon”

În 26 septembrie se va da startul cele de a patra ediții a UVT Liberty Marathon. Competiția, care își dorește să pună Timișoara pe harta maratoanelor pe șosea, își propune să aducă împreună alergători experimentați, dar și oameni care se află la prima experiență de alergare. De la 2 la 42, de kilometri există o cursă pentru fiecare, anunţă organizatorul evenimentului, Universitatea de Vest din Timişoara.

 

Comunitatea și mișcarea sunt cuvintele cheie ale competiției, astfel că provocarea ediţiei din acest an este ca fiecare participant să-și poată întâlni versiunea mai bună, indiferent de cursa aleasă, spun organizatorii. UVT Liberty Marathon propune ca singurul adversar să fie propria persoană, iar bucuria experienței să o depășească pe cea a câștigului.

Competiția a primit avizul pentru a putea organiza atât cursele cronometrate, cât și pe cele populare, în format fizic. Astfel, UVT Liberty Marathon 2021 promite a fi o ediție plină de culoare și energie, cu momente dedicate comunității de alergători, dar și publicului larg. Medalia pentru această ediţie a maratonului, a patra, este semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială.

„Vă așteptăm la acest festival al libertății și armoniei. Alergători din Timișoara, din vestul țării, din România, dar și de dincolo de granițele sale vor fi prezenți în 26 septembrie la Timișoara. Va fi un nou eveniment special, al cărui start se va lua din fața Universității de Vest, cu un traseu ce va cuprinde zone reprezentative ale orașului”, transmite rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea.

Organizatorii anunță că în acest an înscrierile se încheie în 15 septembrie, pentru ca, până în 26 septembrie, timpul rămas să permită o bună pregătire a desfășurării competiției în contextul pandemic.

Print Friendly, PDF & Email