Trei zile de festival la inaugurarea proiectului mixt Iulius Town (P)

Marea inaugurare a Iulius Town Timişoara, „oraşul din oraş”, va fi sărbătorită timp de trei zile, cu spectacole inedite, concerte, focuri de artificii, artă stradală, mosaic photo wall, plimbări cu balonul cu aer cald, instant tattoo şi holograme proiectate pe apă.

 

Iulius Town Timişoara, primul proiect mixt din vestul ţării, realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, este gata să își deschidă porțile. Pe 30 august, va fi inaugurată prima etapă a ansamblului urbanistic, care va include cea mai mare zonă de cumpărături din afara Bucureștiului şi cel mai mare pol de business din regiune.

Cu ocazia inaugurării, în Iulius Town sunt programate trei zile de festival cu evenimente speciale, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună. În perioada 30 august – 1 septembrie, Iulius Town va fi locul de desfășurare al unor spectacole inedite, concerte, focuri de artificii, artă stradală, mosaic photo wall, plimbări cu balonul cu aer cald, instant tattoo şi holograme proiectate pe apă.

Vineri, 30 august, va fi tăiată panglica proiectului Iulius Town şi va fi deschis pasajul auto „Under Town” care, în ultima lună, s-a transformat într-o galerie de artă murală. 30 de artişti străini şi români au luat parte la acest amplu proiect desfăşurat pe o suprafaţă de 2.000 mp. Vizitatorii vor putea admira mozaicul cultural cu ocazia unui vernisaj plin de dinamism, care va îmbina muzica, dansul şi arta.

Seara, timișorenii și turiștii veniți în Iulius Town sunt așteptați la Microcosmos Acrobatic Show, o paradă impresionantă de structuri mecanizate gigant, care se vor transforma în scene pentru acrobații aeriene. Spectacolul, susţinut de artişti internaţionali, va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.

Sâmbătă, 31 august, Luminăm #TimișoaraÎmpreună! La 135 de ani de când Timișoara devenea primul oraș iluminat public din Europa, este timpul pentru o nouă premieră. În Iulius Town, timişorenii vor asista la un record mondial Guinness World Records®: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Seara plină de lumină va continua cu un concert Smiley și Fely și cu un show de artificii.

Duminică, 1 septembrie, lumea magică redată de Gașca Zurli îi așteaptă pe copii și pe părinți la un concert cu voie bună, veselie și zâmbete. Cele trei zile de festival din Iulius Town se vor încheia cu un nou spectacol grandios de artă stradală. Constellations prezintă universul fantastic al constelaţiilor şi horoscopului, cu cele 12 semne zodiacale transpuse în baloane uriașe.

Iulius Town este un proiect mixt care aduce laolaltă numeroase branduri internaționale, în cel mai mare spațiu de retail din afara Bucureștiului (120.000 mp), și birouri clasa A (100.000 mp), în care și-au stabilit deja sediul mari companii din IT, automotive, segmentul bancar etc.

Iulius Town este cel mai important proiect de real estate care va fi inaugurat anul acesta pe piaţa din România. Totodată, reprezintă cea mai mare investiţie în real estate realizată în vestul ţării, în valoare de peste 220 de milioane de euro.

Iulius Town este „orașul din oraş”, un proiect de regenerare urbană care include Iulius Mall, gândit pentru a coagula comunitatea şi a-i aduce laolaltă pe localnici, pe locuitorii din regiune şi din ţările limitrofe, indiferent dacă vin la birou, la cumpărături, să facă sport sau să se relaxeze.

Prima etapă de dezvoltare va include 450 de magazine, noi branduri internaţionale, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, numeroase restaurante şi cafenele tematice, un parc, un centru de evenimente cu trei săli ultramoderne, un pol regional de business cu 100.000 mp de spaţii office clasa A, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare.

Print Friendly, PDF & Email