Trei weekend-uri de Black Friday, cu reduceri de până la 80%, la Iulius Town (P)

Ai găsit online puloverul perfect, ai plasat comanda, a ajuns la tine, însă mărimea nu ți se potrivește și acum trebuie să faci retur? #MaiBineVeneaiLaIulius! La Iulius Town, ne propunem să îți oferim cât mai mult timp pentru sesiuni de shopping cu „Bucurii pe loc” și fără gânduri de „Lasă că vor fi ok la anul…”. Ți-am pregătit trei weekend-uri de Black Friday, catalog online actualizat constant și oferte de nerefuzat.

 

Vineri, 12 noiembrie, începe maratonul de Black Friday în Iulius Town, unde „Bucuriile sunt pe loc”, nu aduse în patru-cinci zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Timp de trei weekend-uri (12 – 14 noiembrie, 19 – 21 noiembrie și 26 – 28 noiembrie) ești așteptat de brandurile tale favorite cu reduceri de până la 80%, la o gamă variată de produse (mărimi, culori, dar și modele). Consultă catalogul online, care este actualizat în fiecare zi de joi, și fii la curent cu ofertele propuse de magazinele din Iulius Town.

Pregătește-te pentru „deals of the year”. Nissa te așteaptă cu promoții de până la 80%, iar Motivi, U.S. Polo Assn. și House afișează prețuri reduse la jumătate. Creează-ți outfit-ul de sărbători cu piese vestimentare în tendințe: paltoane lungi, bluze oversized și jeans confortabili, toate într-un mix de texturi: blană, piele întoarsă și catifea. Consultă catalogul online să vezi ofertele brand-urilor din Iulius Town.

Anul acesta, cizmele lungi sunt „back on the map” și nu trebuie să lipsească din garderoba ta! CCC și Ecco Shoes au promoții, iar Anna Cori îți pregătește reduceri de până la 60%. Descoperă reducerile din locațiile de profil și ai „Bucurii pe loc”.

Iarna aceasta se poartă natural beauty, iar locațiile cu produse cosmetice din Iulius Town te așteaptă cu oferte de nerefuzat. Sephora are reduceri de până la 30% la gama de parfumuri, seturi de make-up și produse de skincare, iar MAC Cosmetics afișează solduri de până la 50%. Sezonul acesta ținutele perfecte sunt accesorizate, iar Sabrini, bijuteria GIA, Meli Melo, Parfois și Swarovski s-au pregătit cu oferte tentante la o varietate de bijuterii.

Dacă ești pasionat de lectură, Cărturești are promoții, iar dacă design-ul interior este un hobby, la Kitchen Shop ai oferte de până la 70%. Și brandurile dedicate copiilor s-au pregătit cu promoții de până la 40%, iar restaurantele din Iulius Town îți pun pe masă oferte delicioase.

„Stay close” și verifică în fiecare joi catalogul online, să vezi ultimele oferte din cele trei weekend-uri de Black Friday din Iulius Town.

Print Friendly, PDF & Email