Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut între Timişoara şi Buziaş

ambulantaTrei persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident rutier petrecut pe drumul dintre Buziaş şi Timişoara, în apropierea localităţii Moşniţa Nouă, după ce un autovehicul Volkswagen Passat a intrat într-o cisternă, drumul fiind blocat mai bine de o oră.

Potrivit poliţiştilor sosiţa la faţa locului, şoferul unui autoturism Volkswagen Passat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a intrat în plin într-o cisternă, pe drumul ce leagă Timişoara de Buziaş, în apropierea localităţii Moşniţa Nouă. Potrivit Mediafax, şoferul autoturismului Volkswagen Passat, un bărbat de 68 de ani, soţia acestuia, în vârstă de 60 de ani, şi o pasageră de 30 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Timişoara, având răni minore, ei aflându-se, potrivit medicilor, în afara oricărui pericol. Şoferul cisternei nu a fost rănit în urma accidentului.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Volkswagen Passat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a intrat în plin într-o cisternă care circula regulamentar pe sensul opus, în apropierea localităţii Moşniţa Nouă.

Print Friendly, PDF & Email